Logo

Buy tickets - Tjugofem osockrade år

Place: Hotell Birgerjarl, Tulegatan 8, Stockholm

Start time: 2019-10-12 14:00
End time: 2019-10-12 22:00

Information about the event:
För 25 år sedan när Bitten Jonsson började prata sockerberoende med svenska folket så var det många som satte kaffet i vrångstrupen. Sockerberoende finns inte var de allmänna kommentarerna från läkare och experter. Men vi var några stycken som direkt förstod vad hon pratade om. Vi fick plötsligt en förklaring till varför vi inte kunde hantera sockret som alla andra. Vi sökte hjälp, vi fick hjälp och vi fick kontakt med andra som upplevt samma sak. Utan Bittens kunskap och outtröttliga arbete skulle vi fortfarande vara ensamma och isolerade i vårt sockermissbruk.

Den 12 oktober visar vi Sverige att Bitten hade rätt! För första gången kommer talare såsom Bitten Jonsson, Babben Larsson, My Westerdal (LCHFingenjören), Ewa Meurk, Milla Martin, Anders Olsson, Annika Strandberg-Schmidt och Börje Dahl stå på scenen tillsammans. Det kommer bli föreläsningar, intervjuer, personliga reflektioner och paneldebatter. Allting modererat av Annika Dopping. Så alla ni som är sockerberoende, som tror att ni är sockerberoende, som vill veta mer om sockerberoende eller som kanske lever med en sockerberoende. Ta chansen att inspireras och lär er mer om det absolut senaste inom beroendeforskningen, träffa nya och gamla vänner men framför allt upplev ett unikt tillfälle av gemenskap.

Anmäl er via länken: https://tickset.com/event/1003/mw0MyWLy06Se/

Program

Tid: Lördagen den 12 okt 2019, kl 14.00 till 18.00
Plats: Stora föreläsningssalen på Hotell Birgerjarl på Tulegatan 8, Stockholm

Annika Dopping leder oss genom en inspirerande eftermiddag. Nedanstående talare är klara men programmet kan komma att utökas med fler punkter. Spännande utställare kommer även finnas på plats under eftermiddagen.

• Intervju med Bitten Jonsson
• Sanningen finns i blodet - Ewa Meurk
• Jobba med kroppen – Babben Larsson
• Medveten andning – Anders Olsson
• Vad är SUGAR? – Börje Dahl
• Föräldraskap för små sockerbomber – Annica Strandberg Schmidt
• Bodypositivism – My Westerdal
• Ung och sockerberoende – Milla Martin
• Paneldebatt – Vad händer nu?

Pris: 595 kr per person.

Kaffe, the och vatten ingår men för er som vill ha en charktallrik med ost och korv så kan det beställas.

Pris: 90 kr

18-22 – Middag med underhållning av Babben Larsson m.fl
Meddela eventuella allergier vid anmälan

Pris för middag: 250 kr per person.

Anmälan är bindande.

Övernattning: Ni som vill övernatta i Stockholm kan vi ge rabatt på Hotell BirgerJarl. Uppge koden ”ELITISTA” så får ni 20%. Boka här på; https://www.birgerjarl.se/

Ticket confirmations could appear as spam, which is common for Hotmail, Live and Outlook users. Choose a different email if possible.
+ 7,00kr

Total: 0.00 kr

Do you want to sell tickets digitally? Visit tickset.com and get started in 5 minutes.