Logo

Buy tickets - Health is the new Wealth - Investera i framtiden

Place: Norrköping - Grand Hotell, Tyska torget 2, 600 41 Norrköping

Start time: 2020-01-15 7:15
End time: 2020-01-15 9:15

Information about the event:
Din framtida ekonomi och din framtida hälsa hänger ihop. Studier visar att ekonomisk stress är en stor riskfaktor vid utbrändhet och depression. Att ta kontroll över din ekonomi borgar alltså för att du samtidigt tar kontroll över din hälsa.

Om du intresserad av hur du kan bygga en stark och frisk kropp och samtidigt lära dig mer om hur du kan bygga en spännande investeringsstrategi inför framtiden så är det här föreläsningen för dig.

Starta 2020 med att höja din kunskapsnivå inom både hälsa och ekonomi. En av grundorsakerna till dagens moderna sjukdomar såsom cancer, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar är ett högt blodsocker. Vi börjar därför med att mäta ditt blodsocker samtidigt som du får lära dig mer om vilka fem hälsomarkör som hela världens läkare och forskare är överens om – det är det här du ska hålla koll på.

Föreläsningen avslutas med att Pernilla Ramsten från Niluka Invest berättar om hur du även kan bygga upp en individuell investeringsstrategi och få dina pengar att växa – oavsett vilket kapital du börjar med. På så sätt slår du två flugor i en smäll. Hälsa och ekonomi – två bra investeringar i framtiden.

7.15 – 8.00 Blodsockermätning fastande och sedan frukost.
8.00-8.45 Inspirerande föreläsning om olika hälsomarkörer. Inspirerande och vetenskapligt.
8.45-9.00 Pernilla Ramsten – hur du bygger en investeringsportfölj

Pris: 295 kr

"Ewa Meurk är företagsledare, entreprenör, civilingenjör och certifierad funktionsmedicinsk terapeut som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hon driver även hälsoföretaget Elitista"

”Niluka Invest är ett rådgivningsföretag specialiserat mot sparande och placering grundat av Pernilla Ramsten, investeringsrådgivare med mångårig erfarenhet inom försäkring, pension, sparande och placering. Niluka Invest är anknutet ombud till Svensk Värdepappersservice med tillstånd av Finansinspektionen”

Ticket confirmations could appear as spam, which is common for Hotmail, Live and Outlook users. Choose a different email if possible.
+ 7,00kr

Total: 0.00 kr

Do you want to sell tickets digitally? Visit tickset.com and get started in 5 minutes.