Logo

Buy tickets - Health is the new Wealth - 24 april på Hotell Birgerjarl

Place: Hotel BirgerJarl, Tulegatan 8, 113 53 Stockholm

Start time: 2019-04-24 17:15
End time: 2019-04-24 19:30

Information about the event:
Det handlar inte om dieter utan om grundläggande biokemi!
Låt 2019 bli året då du slutar med kaloriräkning, dieter, träningshysteri och viktpendling. Höj istället ditt Hälso-IQ med en inspirerande föreläsning där du lär dig hur du kan bli starkare, friskare och smartare genom att utnyttja din egen unika biokemi.

Kom och mät ditt blodsocker samtidigt som du lyssnar på den senaste forskningen inom kost och hälsa och hur du bygger upp en individuell hälsoplan som bygger på fakta och inte på gissningar.

Med dagens moderna mätmetoder har man allt att vinna på att göra en individuell hälsoplan. Vi är alla biokemiskt olika och för att verkligen optimera sin prestation så ska man utgå ifrån sig själv. En av grundorsakerna till dagens moderna sjukdomar såsom cancer, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar är ett högt blodsocker. Om man ska börja mäta någonting så är det blodsockret.

Innan föreläsningen börjar vi med att mäta blodsockret. Därefter serveras lite lättar tilltugg.

17.15-18.00 Blodsockermätning och sedan lättare tilltugg
18.00-19.00 Inspirerande föreläsning om olika hälsomarkörer. Inspirerande och vetenskapligt
19.00 - 19-30 Ny mätning efter föreläsningen för de som vill och hinner


"Ewa Meurk är företagsledare, entreprenör, civilingenjör och certifierad funktionsmedicinsk terapeut som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hon driver även hälsoföretaget Elitista"

Ticket confirmations could appear as spam, which is common for Hotmail, Live and Outlook users. Choose a different email if possible.
+ 5,00kr

Total: 0.00 kr

Do you want to sell tickets digitally? Visit tickset.com and get started in 5 minutes.