Create account today and get a 25$ voucher đŸ„ł

Tickset

Ticksets personuppgiftspolicy

För att Tickset ska kunna skicka dig en biljett och förbereda dig inför eventet pĂ„ ett nödvĂ€ndigt sĂ€tt, behöver vi behandla era personuppgifter. Genom att kryssa i rutan ”Jag godkĂ€nner att Tickset behandlar mina personuppgifter” samtycker du till att Tickset behandlar personuppgifterna pĂ„ det sĂ€tt som stĂ„r i denna personuppgiftspolicy och personuppgiftslagen (1998:204) ("PUL") och annan tillĂ€mplig lagstiftning.

Vilka personuppgifter kommer att behandlas och vad Àr syftet med behandlingen?

NÀr du köper en biljett till ett event dÀr Ticksets biljettjÀnst anvÀnds för att sÀlja biljetter, ber vi dig lÀmna vissa personuppgifter;

  • ditt namn
  • mejladress
  • telefonnummer

som vi behöver för att kunna komma i kontakt med er.

Tickset kommer att behandla uppgifterna för att vÄr kund som sÀljer biljetterna, ska kunna kontakta dig. Dina kontaktuppgifter behövs för att vÄr kund ska kunna kontakta dig med anledning av din köpta biljett.

Vem har tillgÄng till personuppgifterna och hur lÀnge sparas de?

Tickset kommer inte att lÀmna ut dina personuppgifter till nÄgon utomstÄende utan ditt samtycke. Endast personer hos vÄr kund som behöver behandla personuppgifterna för ÀndamÄlen ovan har tillgÄng till uppgifterna. Tickset har vidare vidtagit lÀmpliga tekniska och organisatoriska ÄtgÀrder för att skydda era personuppgifter mot bl.a. förlust och obehörig Ätkomst.

Tickset kommer att spara era personuppgifter till dess att det inte finns relevans att spara personuppgifterna.

Dina rÀttigheter

Bolaget Tickset AB, org. nr. 556770-2427, TransformatorvĂ€gen 2, 561 40 Huskvarna (”Tickset”) Ă€r personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. Detta innebĂ€r att vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas korrekt och i enlighet med lag.

Du har rÀtt att en gÄng per kalenderÄr skriva till Tickset och fÄ veta vilka uppgifter som finns om dig. Vi Àr Àven skyldiga att pÄ din begÀran rÀtta uppgifter om dig som Àr felaktiga, ofullstÀndiga eller missvisande.

Du kan nÀr som helst Äterkalla ditt samtycke och dina personuppgifter raderas dÄ omedelbart.

Om du har nÄgra frÄgor kring denna samtyckeshandling Àr du vÀlkommen att kontakta Tickset pÄ info@tickset.com.