Logo

Buy tickets - Abloc Gravel Challenge Öland 2018

Place: Ekerum Resort

Start time: 2018-11-24 7:00
End time: 2018-11-24 22:00

Information about the event:
Det har blivit dags att lansera en favorit i repris - Abloc Gravel Challenge Öland! Den 24:e november intar vi solen och vindarnas ö för att köra alla de bästa grusvägarna, noga utvalda av Borgholms CK.

Vi kommer att bjuda på slottsruin, lite al(l)var, många skratt, en och annan backe (!), Rällaskogen, kolakakor, med-, mot- och sidvind samt finkaffi. En för tidig julklapp utlovas även till de som väljer att köra längsta rundan.

Som vanligt när det gäller Abloc Gravel Challenge delar vi in oss i grupper efter dagsform, cyklar fint tillsammans och håller ihop klungan men vid ett antal tillfällen har vi valt ut segment där man får möjlighet att vrida ur trasan. Distanserna ligger mellan ca 70 och 110 km. Efteråt blir det prisutdelning där allt från snabba ben till snygga bloopers premieras.

I anmälningsavgiften ingår ledare, servicebil, fika, goodiebag samt buffé på Pizzeria Öland när vi kommit tillbaka. Kortare rundan startar och går i mål på Ekerum, den längre startar från Långe Erik och i den startavgiften ingår även bussning av dig och din cykel från Ekerum på morgonen.

Men, förhoppningsvis tycker du inte att dagen är slut efter pizzan! På kvällen blir det nämligen ett ordentligt öländskt julbord (ordinare pris 450 kr), och när det är dags att gå och lägga sig har vi förmånliga priser på Ekerums fina lägenheter. Ta gärna med dig kompisen, sambon eller barnen till en magisk helg på Öland!

För den som vill rulla ur gårdagens strapatser och julbord ur benen kör vi en lättare runda (1,5-2 h) med start klockan 10:00 på söndagen, denna tur är helt gratis.

All info: http://abloc.se/events/abloc-gravel-challenge-oeland-2018

Anmälan är bindande.

Ticket confirmations could appear as spam, which is common for Hotmail, Live and Outlook users. Choose a different email if possible.
+5.00 SEK
13 left

Total: 0 SEK

Do you want to sell tickets digitally? Visit tickset.com and get started in 5 minutes.